Wat doe ik

Of het nu gaat om personal trainingen, een gericht trainingsschema, clinics voor verenigingen of bedrijven. Het versterken van een bepaald onderdeel in jouw eigen sport. Bij JEROENREINTJESSPORTS ben je aan het goede adres. Ik werk onder meer als personal trainer en groepstrainer.

Om een duidelijk beeld te geven van het aanbod, zijn hieronder de hoofdactiviteiten weergegeven. Overal is er de mogelijkheid om verder te klikken en meer informatie te lezen. Bekijk daarnaast ook eens mijn portfolio als coach.

Mijn diensten

Runnersclub

JEROENREINTJESSPORTS is dè toonaangevende aanbieder van looptrainingen in de regio die zowel de recreant als prestatieve loper van dienst is. De sportieve ambities van ieder zullen worden nagestreefd.

Personal Training

Of je nu een topatleet bent of gewoon graag jezelf wilt verbeteren, personal training kan voor iedereen van toegevoegde waarde zijn. Het juiste steuntje in de rug waarmee jij je sportieve dromen waar maakt! 

Yoga Run

Naast de JEROENREINTJESSPORTS Runnersclub zijn er meer opties om buiten te leren hardlopen. Zoals in combinatie met yoga. Bewustwording, aandacht voor jezelf en focus helpen jou bij de beste start van jouw dag.

Ben jij gek op samenwerken en actief bezig zijn op een leuke gevarieerde manier? Er liggen mooie plannen op de plank met Montferland als prachtig decor, al is eigen locatie ook mogelijk. Ik verzorg graag een passende workshop om een onvergetelijke bijdrage te leveren aan jouw team, gezin of bedrijf! 

Hardloopscreening

Heb jij vragen omtrent jouw loopstijl? Dan is hardloopscreening echt wat voor jou! Echte kwaliteitscoaching wat een topinvestering is voor de lange termijn. Op verschillende niveau’s kun je je laten screenen ten aanzien van looptechniek voor meer gemak bij het hardlopen. 

Schema op maat

Je sportieve doelen halen gaan het makkelijkst met een verantwoorde opbouw en structuur. Daarbij is meten weten en een nulpunt handig om te hebben. JEROENREINTJESSPORTS heeft kennis hoe een passende route in een periodisering weg te zetten die past bij jouw mogelijkheden. Maatwerk ten top!

Voor spelsportverenigingen heeft JEROENREINTJESSPORTS een speciaal programma samengesteld. Dit programma bestaat uit een presentatie (theorie en praktijk), een plan an sich, een online afgeschermde omgeving met videofragmenten en uitleg van de desbetreffende oefenstof.