Wat doe ik

Of het nu gaat om personal trainingen, een gericht trainingsschema, trainingen of clinics voor verenigingen en bedrijven of het versterken van een bepaald onderdeel in jouw eigen trainingen. Bij JEROENREINTJESSPORTS kun je terecht. Ik werk onder meer als personal trainer en groepstrainer.

Om een duidelijk beeld te geven van het aanbod, zijn hieronder de hoofdactiviteiten weergegeven. Bij allen is er de mogelijkheid om verder te klikken en meer informatie te lezen. Bekijk daarnaast ook eens mijn portfolio als coach.

Trots mag ik benoemen dat grote lokale bedrijven als Royal Fassin B.V. en Mainfreight, trajecten met mij zijn opgestart om hun werknemers in alle lagen van het bedrijf. Progressie op zowel fysiek als mentaal vlak hebben de  productiviteit en inzetbaarheid naast alle andere voordelen aantoonbaar verbetert.

Mijn diensten

Runnersclub

JEROENREINTJESSPORTS is dè toonaangevende aanbieder van looptrainingen in de regio die zowel de recreant als prestatieve loper van dienst is. De sportieve ambities van ieder zullen worden nagestreefd.

Personal Training

Of je nu een topatleet bent of gewoon graag jezelf wilt verbeteren, personal training kan voor iedereen van toegevoegde waarde zijn. Het juiste steuntje in de rug waarmee jij je sportieve dromen waar maakt! 

Loopcursussen

Naast de JEROENREINTJESSPORTS Runnersclub worden diverse reeksen met verschillende thema’s worden aangeboden op beginners en gevorderden niveau. Denk bijvoorbeeld aan de Yoga Run cursus.

Ben jij gek op spectaculaire runningevents of interessante workshops? Er liggen mooie plannen op de plank met Montferland als prachtig decor. Neem deel aan een van de workshops of loopevenementen.

Hardloopscreening

Heb jij vragen omtrent jouw loopstijl? Dan is hardloopscreening echt wat voor jou! Echte kwaliteitscoaching wat een top investering is. Op verschillende niveau’s kun je je laten screenen op gebied van looptechniek voor meer gemak bij het hardlopen. Ook zijn er hardloopscreeningdagen met Maik Steenkamp Sportcoaching en hardloop APK’s.

Programma's, testen en schema's

Je sportieve doelen halen gaan het makkelijkst met een verantwoorde opbouw en structuur. Daarbij is meten weten, een nulpunt is helder om te hebben. JEROENREINTJESSPORTS heeft kennis over hoe de route weg te zetten in een periodisering die past bij jouw mogelijkheden. Een schema op maat!

Overige mogelijkheden

Ook buiten de bovenstaande programma’s is het aanbod groot. Ik verzorg onder meer trainingsschema’s, trainingen voor groepen (bedrijfstrainingen), clinics, workshops, etc.