Referenties

Referenties

Hieronder enkele reacties van particulieren, verenigingen en bedrijven die training van mij hebben gehad. Wil jij ook als referentie gelden? Stuur dan een bericht via de contactpagina.

Volgt personal training

"Laat je niet afschrikken door Jeroen zijn eigen hardloopprestaties, juist ook als beginner laat hij je gezien en gehoord voelen. Jeroen past de trainingen aan naar wie hij voor zich heeft en is altijd enthousiast. Je kan bij Jeroen trouwens terecht voor veel meer dan alleen hardlopen. Ik heb zelf in het verleden een yoga-run cursus gevolgd bij Jeroen (en zijn collega), en in 2023 de beginnerscursus hardlopen. Sindsdien mag ik Jeroen ook mijn Personal Trainer noemen, en dat bevalt erg goed! Keer op keer verrast hij met de invulling van de trainingen, deze worden helemaal afgestemd op mijn behoeftes, doelen en wensen. Jeroen heeft daarbij aandacht voor de sfeer en de persoon die hij traint. Hij kiest de mooiste locaties uit om buiten te trainen, passend bij de inhoud van de training. Soms is het voor mij een circuittraining met krachtoefeningen, dan weer een uitdagende hike door het bos. Geen training is hetzelfde, maar ik ga altijd met een glimlach en voldaan gevoel naar huis. En ondertussen word ik telkens fitter en komen doelen dichterbij. Kortom, mentaal en fysiek dus alleen maar voordelen. Ik kan het iedereen aanraden!"

Volgt personal training en Runnersclub lid

"De bossen van Montferland zijn een geweldig mooie locatie voor de trainingen van Jeroen. Daarbij houdt Jeroen ondanks de verschillende niveaus de groep goed bij elkaar. Zo kun je zelf ook variëren in intensiteit afhankelijk van hoe intensief je wilt trainen. Ook fijn vind ik de reguliere loopscholing in de trainingen: dat zijn net de dingen die ik zelf lastig vind in te bouwen in een schema. Ik train met veel plezier bij Jeroen in de lopersgroep."

Kab Accountants & Belastingadviseurs

Kab Accountants & Belastingadviseurs

"Jeroen heeft voor onze organisatie een clinic verzorgd die in het teken stond van kracht- en heuveltraining. Hij brengt zijn passie voor de loopsport over de deelnemers. Enthousiast deelt hij zijn kennis en ervaringen in een uitgebreide loopscholing. Dankzij zijn tips en adviezen staan onze lopers straks goed voorbereid aan de start van de Montferland Run."

Kampioensbakker Paul Berntsen

Kampioensbakker Paul Berntsen

"Had me voorgenomen om voor mijn 50ste een marathon te lopen, Jeroen erbij gehaald om dat te bereiken. Hij stuurde keurig elke maand de trainingsschema’s en volgde wat ik deed op via online programma's Garmin connect en Strava. Waar ik zelf wel eens dacht, dat het niet snel genoeg ging, of dat ik te weinig kilometers maakte, bleef Jeroen rustig en benadrukken niet teveel te doen en gedoseerd te trainen. En zie op 10 september j.l. heb ik de marathon van Medoc gelopen! Niet de gewenste tijd, maar wel fit aan de finish gekomen. De richttijd die ik heb op deze olympische afstand gaan we op 9 april 2017 in Rotterdam realiseren. Daarbij zijn we inmiddels gestart met trainen op schema's en personal trainingen in vorm van een 10 rittenkaart".

Peak Fit

Peak Fit

"Beste looptrainer waar ik mee samengewerkt heb. Passie en geduld. Een sportman puur sang".

Peak Fit

Run Fit groep Peak Fit

"Na jaren op af en zelf het hardlopen opgepakt te hebben, ben ik per toeval gaan deelnemen aan groepslessen voor semi gevorderde hardlopers waarbij Jeroen trainer is.

Ondertussen zijn we 2 trainingsseizoenen verder en heeft Jeroen door zijn kundigheid, zijn passie voor het lopen, iedereen voorzien van de juiste tips voor een goede hardloophouding, het samen met ons als individu en groep helpen doelen te stellen en op aanvraag gerichte trainingsschema's voor het hardlopen en core stability oefeningen mee te geven, van mij een fanatiek sporter gemaakt.

Jeroen is enthousiast en gedreven in zijn vak. Door deze 2 eigenschappen in te zetten bij de trainingen zorgt hij er voor dat iedereen het beste uit zichzelf haalt en we met z'n allen, maar ik zeker voor mijzelf, absoluut progressie ervaar en plezier heb in het beoefenen van deze sport".

Volgt personal training

"Jeroen is een trainer die ik ervaar als zeer betrokken, enthousiast en kundig. Hij werkt met je aan je doel en bewaakt hierbij voortdurend je grenzen. Daardoor train je op een verantwoorde wijze en kun je op de juiste manier dit doel bereiken. Tijdens de trainingen motiveert en stimuleert hij je op een zelfverzekerde manier. Jeroen weet het beste uit je te halen en ziet altijd puntjes om je looptechniek te perfectioneren. Dit alles maakt dat ik altijd met een glimlach op mijn gezicht naar huis ga. Kortom, Jeroen is een personal trainer die ik kan aanbevelen!"

Deelnemer Oerendhardlopen

Geen tijd, geen zin, geen fut, zomaar wat dingen die voor mij tot het verleden behoren.

Na een lange periode van niet sporten ben ik via de plaatselijke sportschool in contact gekomen met Jeroen. Hij begon daar met een cursus voor de beginnende hardloper. Een paar dagen na mijn aanmelding was de eerste training een feit.

Eigenlijk wist ik totaal niet wat ik zou kunnen verwachten van deze cursus. Ik was van mening dat er een "stukje gerend" zou worden..... inmiddels weet ik wel beter.

We zijn nu bijna twee jaar verder en ik heb aan meerdere cursussen onder de leiding van Jeroen mee gedaan. Hij heeft mij door zijn deskundige en gedreven manier van coachen aan het lopen gekregen.

Op het moment van dit schrijven zit de "OerendHardlopen" cursus er bijna op. In de afgelopen 8 weken heb ik wederom op verschillende manieren getraind en mijn loopstijl kunnen verbeteren. Ook heeft Jeroen tijdens deze cursus een video analyse gemaakt van mijn loopstijl en daarbij door middel van een duidelijk verhaal aangegeven wat de verbeter punten zijn maar zeker ook wat er goed gaat. Aan de hand van de video kreeg ik een mooi beeld van mijn vooruitgang.

Als ik nu terug denk aan de eerste les en dat vergelijk met afgelopen zondag toen ik de 10 kilometer heb gelopen tijdens de Engbergenloop....... wie had dat ooit gedacht? Ik niet...... Jeroen waarschijnlijk wel!

Ellen Teunissen volbrengt de Eindhoven halve marathon. Ellen volgt Personal Training bij JEROENREINTJESSPORTS.

Volgt personal training

"Het afgelopen jaar heb ik met veel enthousiasme personal training gevolgd bij Jeroen Reintjes Sports. Door deze trainingen is mijn hardlooptechniek verbeterd en heb ik mijn grenzen verder opgezocht. Jeroen beschikt over goede kennis en vaardigheden met betrekking tot hardlooptechniek. Hij is kundig, enthousiast en betrokken. Kortom, een enthousiaste trainer met oog voor de individuele doelen van een loper".

Nederlandse berg in Montferland. Sportomgeving voor hiken in Nederland. JEROENREINTJESSPORTS maakt er gebruik van.

Volgt personal training

"Ik sport nu iets langer dan een jaar bij JEROENREINTJESSPORTS. Ik doe de personal training. Ik ben eraan begonnen omdat ik mij weer fit wilde voelen in combinatie met gewicht verliezen. Samen met Jeroen een plan gemaakt. De trainingen zijn ontzettend leuk en variabel door de montferlandse bossen. Elke week is het wel anders. Door de personal training heb ik mijn doelen al bereikt, maar ik wil gewoon doorgaan omdat het mij een goed gevoel geeft".

Resultaatgericht trainen naar jouw hardloopdoelen. JEROENREINTJESSPORTS maakt jouw sportieve dromen waar!

Volgt personal training

"Hoe zou ik een betere hardloper kunnen worden? Met die vraag ben ik naar Jeroen Reintjes Sports toegestapt. Van die beslissing heb ik tot op de dag van vandaag geen spijt! Na een prettig intakegesprek heeft hij mij aan de hand van tien personal trainingen een efficiëntere hardloper gemaakt. Zijn kennis en enthousiasme voor het hardlopen weet hij dan als geen ander over te brengen. Mede door zijn begeleiding ben ik geïnspireerd geraakt om de marathon van A’dam te gaan lopen. Het finishen in het Olympisch Stadion zie ik dan ook als een bekroning van onze samenwerking. Je kunt wel zeggen dat ik door deze ervaring besmet ben met het hardloopvirus.

Ben jij de volgende die zijn sportieve doelen waar gaat maken"?

Wil jij ook als referentie dienen en je ervaring met andere delen voor en over JEROENREINTJESSPORTS? Dat kan! Typ je mening over de geleverde dienst in het contactformulier en deze wordt z.s.m. geplaatst op deze pagina.