Programma’s, testen en schema’s

Trainingsschema op maat

JEROENREINTJESSPORTS maakt schema’s op maat nadat het intakegesprek heeft plaatsgevonden en alle mogelijkheden zijn besproken. Ook kan er gekozen worden voor standaard schema’s. Vraag via de contactpagina naar de mogelijkheden.

Core stability

Samen met Maik Steenkamp Coaching bied ik een uitgeschreven bestand van core stability oefeningen aan, waarvan het videobestand gratis is. Daarnaast heb ik een standaard coreprogramma en zijn er (running)core clinics mogelijk op afspraak!

Testen

Wil jij weten hoe je er fysiek gezien voorstaat of als team de conditionele toestand volgen? Zeker interessant voor selectieteams maar ook voor de indivivuele sporter, want meten is weten! Als voormalig fysiektrainer bij FC Twente weet ik als geen ander welke testen op welke conditionele vraag antwoord geven. Het beeld van de fysieke toestand is een momentopname. Dat betekend dat het wenselijk is om periodiek te testen.

SPARQY

Voor spelsport verenigingen heeft JEROENREINTJESSPORTS een speciaal programma samengesteld. Dit programma bestaat uit een presentatie (theorie en praktijk), het plan, een online afgeschermde omgeving met videofragmenten en een Excel-bestand met daarin de uitleg van de oefenstof. SPARQY neemt niet het technische deel voor haar rekening maar het fysieke. Veel verenigingen redden zich wel met het tactisch- en technische deel maar over het motorisch juist opleiden is weinig bekend. Er is daarmee over het fysieke deel veel onwetendheid, waardoor ik deze verenigingen in 1 klap van achterlopend naar vooruitlopend kan helpen.