Programma’s, testen en schema’s

Trainingsschema op maat

JEROENREINTJESSPORTS maakt schema’s op maat nadat het intakegesprek heeft plaatsgevonden en alle mogelijkheden zijn besproken. Ook kan er gekozen worden voor standaard schema’s. Vraag via de contactpagina naar de mogelijkheden.

Core stability

Samen met Maik Steenkamp Coaching bied ik een uitgeschreven bestand van core stability oefeningen aan. Daarnaast heb ik een standaard hardloopschema’s voor verschillende niveaus, core stability programma’s, flexibiliteit-, mobiliteit en krachtprogramma’s met en zonder materiaal en zijn er (running)core trainingen mogelijk op afspraak!

Testen

Wil jij weten hoe je er fysiek gezien voorstaat of als team de conditionele toestand volgen? Zeker interessant voor selectieteams maar ook voor de indivivuele sporter, want meten is weten! Als voormalig fysiektrainer bij De Graafschap en FC Twente weet ik als geen ander welke testen op welke conditionele vraag antwoord geven. Het beeld van de fysieke toestand is een momentopname. Dat betekend dat het wenselijk is om periodiek te testen.