Partners

JEROENREINTJESSPORTS gaat voor zo’n hoog mogelijk kwaliteit en wil het beste voor haar leden. Daarom is er een multidisciplinaire samenwerking op het gebied van voeding, blessurepreventie en -behandeling met andere professionals. Betreft massage- en neuromusculaire triggerpointtherapie (en dry needling) met Manuele praktijk Polman in Didam. Op gebied van fysiotherapie met Engelaar Fysiotherapie in Doetinchem, fysiopraktijk Berghstede in Montferland, Achterhoek Fysio in Ulft en topsportfysiotherapeut Joost Vollaard in Arnhem. Betreft voedingsadvies is er een wisselwerking met Mariska Dute gevestigd in Borculo.

Intersport Bols vestiging Doetinchem is kleding- en schoeiselpartner, zo is de officiële runningwear van het Duitse merk JAKO en de Deense hardlooplijn van FUSION verbonden aan de Runnersclub. 

JEROENREINTJESSPORTS is lokaal ambassadeur van het sportakkoord in de gemeente Montferland, kwartiermaker en onderdeel van Open Club ‘De Nevelhorst‘. Met Actief Montferland is er samenwerking om de sport in de gemeente te faciliteren en het prachtige decor van Montferland aan de man te brengen.

Promotionele zaken als bedrukking, flyers en opmaak worden ondersteund door Enofprint.nl.

Inzake mogelijke samenwerkingen ben ik bereikbaar via de contactpagina.