Partners

JEROENREINTJESSPORTS gaat voor zo’n hoog mogelijk kwaliteit en wil het beste voor haar leden. Daarom is er een multidisciplinaire samenwerking op het gebied van voeding, blessurepreventie en -behandeling met andere professionals. Betreft massage- en neuromusculaire triggerpointtherapie (en dry needling) met Manuele praktijk Polman in Didam. Op gebied van fysiotherapie met Engelaar Fysiotherapie in Doetinchem, fysiopraktijk Berghstede in ‘s-Heerenberg, Achterhoek Fysio in Doetinchem / Ulft en Topsportief in Arnhem. Bij klachten aan voeten is er een wisselwerking met Podotherapie Schuurman.

Betreft voedingsadvies met als doel (hardloop)performance is er een wisselwerking met Mariska Dute gevestigd in Borculo. Een andere benadering kan beter passen, daarom is er ook een korte lijn met Bloem leefstijlpraktijk in Didam en daarnaast werkt JEROENREINTJESSPORTS samen met diëtistenpraktijk Vitalise locatie Doetinchem gevestigd op locatie Gezondheidscentrum de Bolster. De Bolster handelt vanuit de gedachte dat een oplossing niet bij één specialisme ligt, maar een behandeling in samenhang een beter en duurzamer resultaat geeft. Een mooie gelijkenis in het ideaal en de diëtisten van Vitalise zijn echte experts en bieden maatwerk.

Intersport Bols vestiging Doetinchem is kleding- en schoeiselpartner, zo is de officiële runningwear van het Duitse merk JAKO en de Deense hardlooplijn van FUSION verbonden aan de Runnersclub.

JEROENREINTJESSPORTS is lokaal ambassadeur van het sportakkoord in de gemeente Montferland, kwartiermaker en onderdeel van Open Club ‘De Nevelhorst‘. Met Actief Montferland is er samenwerking om de sport in de gemeente te faciliteren en het prachtige decor van Montferland aan de man te brengen.

Promotionele zaken als bedrukking, flyers en opmaak worden ondersteund door Enofprint.nl.

Inzake mogelijke samenwerkingen ben ik bereikbaar via de contactpagina.