Wie ben ik

Als personal trainer en trainer-coach help ik sporters optimaal voor te bereiden op hun doel(en). Ik laat het beste uit henzelf halen op de momenten dat het moet!

In mijn jeugd voetbalde ik en deed aan hardlopen. Op zestiende maakte ik een serieuze keus voor het hardlopen en vond aansluiting bij de Nationale Junioren Top en nam deel aan wedstrijden op de weg, baan en in het veld. Ik trainde bij de bondscoach op Papendal en maakte een periode deel uit van de Nederlandse duathlon selectie.

Mijn studies en toekomstplannen richtte ik op het trainersvak. Via de VMBO kaderopleiding Sport, Dienstverlening & Veiligheid en het CIOS Arnhem, ben ik naar de Hogeschool Arnhem Nijmegen gegaan. In 2015 heb ik de HBO bacheloropleiding Sport, Gezondheid & Management in het expertiseteam ‘talent’ afgerond.

In de voetballerij heb ik werkervaring opgedaan bij Vitesse, FC Twente en De Graafschap als fysiektrainer en loop-coördinatietrainer. Daarnaast ben ik actief in de hardloopwereld als workshopleider/opleider voor de Atletiekunie, waar ik tijdens de jaarlijkse Looptrainersdag honderden looptrainers inspireer. Nog steeds ontwikkel ik mij verder als beweegspecialist voor spelsporters, hardlopers en mensen die een sportieve droom hebben.

Met ervaring als topsporter, de nodige diploma’s op zak en jarenlange ervaring als trainer wil ik ook jou graag helpen met jouw sportieve dromen waar te maken. Of je nu begint met sporten of prestatief bezig bent, ik ben er voor jou!

Ik verzorg onder meer personal (loop)trainingen, groepstrainingen en clinics. Verder ben ik thuis in periodisering en kan ik zorgdragen voor trainingsschema’s. Kijk voor alle mogelijkheden bij JEROENREINTJESSPORTS op de pagina Wat doe ik.

Gaan we de volgende uitdaging samen aan?