Loopcursussen

Dochteronderneming

De Yoga Run cursus van YogaRunEvents, gezamenlijk product van JEROENREINTJESSPORTS en Judith | Yoga | Shiatsu, zal normaliter tweemaal per jaar georganiseerd worden.

Yoga Run

In het voor- en najaar geef ik samen met Judith Reuling de Yoga Run cursus vanuit YogaRunEvents, voorheen was dit de Dò-In Run cursus. Acht trainingen, waarin op een persoonlijke manier, doelgericht en bewust gewerkt wordt aan de hand van de unieke combinatie tussen hardlopen en yoga. Beleef het in een prachtige omgeving.

ARCHIEF

De sporten Oerendhardlopen, Kasteeltuin-lopen en DTCityrunning (hieronder vemeld) hebben in het verleden plaatsgevonden.

 Inmiddels staat er tweemaal per week – met de Runnersclub – hardlooptraining vast op het rooster en zal er ook geregeld een bootcamp plaatsvinden.

Bootcamp

De trainingsreeks om fit en sterk voor de dag te komen! De eerste twee edities vonden in het prachtige Hoch-Elten plaats. Bootcamp workouts bij JEROENREINTJESSPORTS worden gekenmerkt tussen de combinatie van hardlopen en krachttraining.

Oerendhardlopen

Deze trainingsreeks van acht trainingen vinden plaats in de Achterhoekse stad Terborg. De start zal plaatsvinden in de eerste week in januari. Kenmerkend is de Achterhoekse gemoedelijke sfeer. D’ran en niet zeuren ondanks een wellicht koude temperatuur.

Kasteeltuin-lopen

Eind augustus zal er een beginners en gevorderden cursus hardlopen door mij worden verzorgd in de ‘Plantage’, de historische tuin van kasteel Huis Bergh in ‘s-Heerenberg. Een prachtig affiche dat in een reeks van acht lessen net na de zomervakantie start.

DTCityrunning

Alleen hardlopen vergt veel intrinsieke motivatie en je mist sneller een stok achter de deur. Samen lopen is ontzettend leuk, zeker als je na de tijd nog gezellig met elkaar een drankje doet op een gezellige plek. Dat is DTCityrunning bij de voeten uit.

Hardlopen in Montferland

Hardlopen lijkt makkelijk, maar toch is techniek erg belangrijk voor betere prestaties en meer loopplezier. Als je dan lekker wil lopen, doe je dat natuurlijk het liefst in een mooi decor. Montferland is in ons land een van de toplocaties, geniet van deze prachtige omgeving tijdens jouw training. Alleen hardlopen vergt veel intrinsieke motivatie en je mist sneller een stok achter de deur. Samen lopen is ontzettend leuk, zeker als je na de tijd nog gezellig met elkaar een drankje doet bij Brinks Pannenkoeken.