DTCityrunning

Vanaf 6 september 2017 zal er een nieuwe reeks looptrainingen door mij aangeboden worden. In het sfeervolle Achterhoekse Doetinchem dit keer. Lees hieronder het bericht met alle informatie. Deze mag uiteraard gedeeld worden!

Alleen hardlopen vergt veel intrinsieke motivatie en je mist sneller een stok achter de deur. Samen lopen is ontzettend leuk, zeker als je na de tijd nog gezellig met elkaar een drankje doet op een gezellige plek. Dat is DTCityrunning bij de voeten uit. Of je nou lekker in beweging wil komen door te hardlopen in een groep of betere loopprestaties wilt leveren. Doe mee met DTCityrunning vanuit hartje Doetinchem!

Je wordt bewust van een efficiënte hardloophouding en optimaliseert deze. De cursus telt tien trainingen op woensdagen, waarbij gewerkt wordt met verschillende thema’s en digitaal huiswerk plus een trainingsschema voor thuis. Ben je geïnteresseerd om in het sfeervolle Doetinchem te gaan hardlopen met vrienden en andere lopers te leren kennen? Opgeven kan via deze website!


Datum: vanaf 6 september 2017, daarna (13, 20, 27 september, 4, 11, 18, 25 oktober, 1 en 8 november).
Tijd: 
19:30 – 20:30 uur.
Locatie: 
BRO’od Grutstraat 5 in Doetinchem.
Benodigdheden:  
Hardloopschoenen, sportkleding, droge kleding voor na afloop. 
Maximum aantal deelnemers:
 25 lopers.
Prijs: € 119,99 per persoon (inclusief een kortingsbon van 10% korting op een diner bij BRO’od. Graag voldoen op NL89RABO0135981298 t.n.v. JEROENREINTJESSPORTS, voordat de reeks van start gaat. Dit onder vermelding van uw naam. vb. “DTCityrunning Jan de Jong”.

Klik hier voor inschrijven. (Vemeld bij het bericht “Aanmelding DTCityrunning”).