Oerendhardlopen

Vanaf 10 januari 2018 zal er een nieuwe reeks looptrainingen door mij aangeboden worden. Lees hieronder het bericht met alle informatie. Deze mag uiteraard gedeeld worden!

Al een tijd aan het hardlopen, maar loop je vast op een of andere manier, of wil je betere loopprestaties leveren? Doe dan mee met de oerend-hardlooptrainingen in Terborg. Je wordt bewust van een efficiënte hardloophouding en optimaliseert deze. De cursus telt acht trainingen op woensdagen, waarbij gewerkt wordt met verschillende thema’s en digitaal huiswerk plus een schema voor thuis. Één van de thema’s is de loopanalyse, waarbij jouw looptechniek onder de loep wordt genomen. Op deze manier ontvangt men gerichte en essentiële feedback.

Voor de ervaren loper is dit een reeks waarbij men aan zijn of haar techniek gaat schaven. Ben je geïnteresseerd om echt oerendhard te gaan lopen? Opgeven kan via deze website!

Datum: vanaf 10 januari 2018 (daarna 17, 24, 31 januari, 7, 14, 21, 28 februari).
Tijd: 
19:30 – 20:45 uur.
Locatie: 
Berendhaus Groep te Terborg (parkeren aan de Silvoldseweg).
Benodigdheden:  
Hardloopschoenen, sportkleding, bidon water, droge kleding voor na afloop. 
Maximum aantal deelnemers:
 25 lopers.
Prijs: € 99,99 per persoon (inclusief loopanalyse). Graag voldoen op NL89RABO0135981298 t.n.v. JEROENREINTJESSPORTS, voordat de reeks van start gaat. Dit onder vermelding van uw naam. vb. “Oerendhardlopen Jan de Jong”.

Klik hier voor inschrijven. (Vemeld bij het bericht “Aanmelding oerend hardlopen”).