Hardloopscreening

Heb jij vragen omtrent jouw loopstijl? Dan is deze hardloopscreening echt wat voor jou! Op verschillende niveau’s kun je je laten screenen op gebied van looptechniek voor meer gemak bij het hardlopen. Vragen als; Hoe zit het met jouw armvoerig, heuphoogte, voetlanding en schouders tijdens het hardlopen? worden beantwoord. Op welke manier er iets te verbeteren is, ontvang je in een format. Daarnaast kan je rekenen op trainingsadvies en verantwoordelijke begeleiding op maat!

Deze screenining wordt op locatie naar wens verzorgd. Voorkeur is een atletiekbaan of een accommodatie waarbij er een binnenruimte aanwezig is en een buitenruimte met verharde ondergrond. In een tijdsperiode van een uur zal ik met jouw bezig zijn. Afhankelijk van welk type screening kan er ter plekke gesproken worden over uitkomsten. 

Hardloopanalyse

Klik hier voor de drie mogelijkheden van deze hardloopscreening bij JEROENREINTJESSPORTS. De opties verschillen in gedetailleerdheid van elkaar. Afhankelijk van jouw behoefte vraag kun je uit een van de opties kiezen.