Efficient Hardlopen en timing sportvoeding

Terborg – Tijdens deze interactieve avond gaan we eerst lekker trainen. Ik neem de deelnemers jullie mee natuurgebied “De Paasberg” in. Tijdens het hardlopen krijgen jullie o.a. goede tips over de juiste loophouding, trainingsintensiteit en opbouw naar een wedstrijd. Bij terugkomst geeft Mariska Dute, voedingsdeskundige een leuke en leerzame, interactieve voorlichting over sport- en herstelvoeding. Hierbij gaat het niet alleen om goede voeding voor hardlopers. Het thema dat centraal staat is ‘de juiste timing van voeding rondom het sporten’. 

Iedereen is welkom! Onderwerpen die onder andere aan bod komen zijn gezonde (sport)voeding, de juiste timing van voeding rondom trainen, sportdranken en hoe je het beste kunt herstellen na je training.
Je kunt natuurlijk altijd je eigen vragen stellen en ons doel is om alle sporters met de juiste adviezen richting huis te laten gaan! Tevens gaan jullie je eigen sportdrank maken.

Wanneer: Woensdag 1 november.
Tijdstip: 18:30 tot 21:30 uur.
Locatie: Berendhaus Groep. Silvoldseweg 55, 7061 DM in Terborg.
Kosten: € 20,00 per persoon.
Opgave/informatie: info@mariskadute.nl, 06-10011230 of jeroenreintjes@gmail.com, 06-44037030.

Heb je vragen dan kun je ook met ons contact opnemen. Tevens is het contactformulier op deze website ook te gebruiken voor vragen en opgeven.