Trainingsschema op maat

Zonder training kun je geen progressie boeken. Je hebt een trainingsopbouw nodig. De trainingsprikkels juist indelen is een zeer belangrijk element om op een zo snel mogelijke en effectieve manier jouw sportieve doelstelling te halen. Een uitgebalanceerd trainingsschema helpt je hierbij. JEROENREINTJESSPORTS is deskundig in het maken van een periodisering die past bij jouw mogelijkheden.

Natuurlijk kan men een standaard trainingsschema downloaden. Maar sluit deze wel aan bij jouw specifieke doel en mogelijkheden? Ga voor kwaliteit en direct goed van start! Plan daarom een intakegesprek voor een trainingsschema op maat bij JEROENREINTJESSPORTS. Hiermee voorkom je extra tijd en kosten, want het schema is dan op basis van jouw voorkeuren en doelstellingen samengesteld. De doelstelling die tevens SMART geformuleerd is geeft je richting en helpt je jouw sportieve dromen makkelijker te realiseren. Tijdens het intakegesprek wordt er een afspraak gemaakt om het 0-punt te bepalen. Hierdoor kunnen we samen de vooruitgang bewaken. Kortom een trainingsschema op maat is gegarandeerd succesvol en met meer resultaat dan standaard schema’s.

Je kunt denken aan het trainen met een trainingsschema als je het idee dat je geen vooruitgang meer boekt. Als je sneller wilt worden op een bepaalde afstand of een marathondebuut wilt maken. Of wanneer je niet weet hoe je de trainingen moet indelen over een periode. Verder is het aan te raden als je begint met hardlopen en je wilt echt verantwoord beginnen. Als je vaak geblesseerd bent of een stok achter de deur nodig hebt maak dan gebruik van personal training