Yoga & Run cursus

Tijdens de Yoga & Run cursus, die in totaal uit zes trainingen bestaat maken we gebruik van een combinatie van hardlopen en yoga. Op die manier wordt je bewuster van je lichaam en dat levert enorme voordelen op! Aan de hand van een regelmatige en systematische opbouw gaan we aan het werk, waarbij de intensiteit, duur, omvang en frequentie geleidelijk toenemen. Deze voormalige Dò-In Run cursus wordt in samenwerking met Judith Reuling van Judith | Yoga | Shiatsu gegeven. Samen hebben we YogaRunEvents opgestart!

De yoga-oefeningen omtrent ademhaling, houding, ontspanning en concentratie helpen je om het sporten gemakkelijker te maken. Yoga houdt het lichaam soepel, versterkt en verlengt de spieren en helpt bij het opbouwen van kracht. Daarbij wordt gewerkt aan een goede ademhaling. Iets dat zeer belangrijk is om efficiënt te kunnen hardlopen.

Bij dat hardlopen wordt uitgebreide loopscholing toegepast, met een constante focus en coaching op de looptechniek. Die zullen je helpen om efficiënter hard te lopen. In de tweede week van de cursus word er een loop-videoanalyse aangeboden. Je krijgt essientiële feedback in je persoolijk advies rapport en via Wetransfer ontvang je de opnames van zij- en vooraanzicht. Vervolgens gaan we in de overige lessen middels een bondig persoonlijk ontwikkelingsplan aan de slag.

De cursus wordt ieder voor- en najaar gegeven en is er voor beginners en gevorderden. Wij zijn er voor ieder individu en tijdens het loop-gedeelte wordt onderscheid gemaakt in niveau. Meer informatie is te vinden op de eigen website: www.yogarunevents.nl.